'Thorup geeft lijstje door: geen toekomst meer voor publiekslieveling'

'Thorup geeft lijstje door: geen toekomst meer voor publiekslieveling'

29-12-2018 17:00 Laatste update: 17:15
5

KAA Gent heeft momenteel een A-kern van liefst 31 spelers. Jess Thorup vindt de selectie te groot en ziet zijn selectie volgende maand graag uitgedund worden. Een vijftal spelers zou moeten vrezen voor hun toekomst bij de Buffalo's.

Het Nieuwsblad denkt te weten welke namen Thorup aan de clubleiding heeft doorgespeeld. 'De kleedkamer puilt uit en daarom hoopt het bestuur een oplossing te vinden voor enkele overtollige spelers. Zo lijken Nicolas Raskin, Renato Neto, Ahmed Mostafa, Franck Bahi en Franko Andrijasevic in aanmerking te komen voor een tussentijds vertrek', klinkt het.

Mocht Neto inderdaad te horen krijgen dat hij andere oorden op mag zoeken, zou dat een nieuwe mokerslag voor de 27-jarige Braziliaan betekenen. Neto maakte in oktober na een lijdensweg van 17 maanden(!) zijn rentree. Het ontvangst van het Gentse publiek was hartverwarmend en maakte nog eens duidelijk hoe geliefd Neto is. Thorup heeft daar geen boodschap aan, want hij deed nog geen minuut beroep op Neto, die bezig is aan zijn vijfde seizoen bij de Buffalo's.

Lees ook: 'KAA Gent kijkt in de Premier League naar aanvallende versterking'