'Hazard toont geduld met Real Madrid, maar zet Chelsea ondertussen onder druk'

'Hazard toont geduld met Real Madrid, maar zet Chelsea ondertussen onder druk'

29-12-2018 16:10
2

Ligt de toekomst van Eden Hazard bij Chelsea of Real Madrid? Deze vraag speelt al sinds het einde van het WK, toen Hazard openlijk flirtte met een vertrek naar Spanje. Met een nieuwe transferperiode voor de deur nemen de speculaties weer toe.

Chelsea-trainer Maurizio Sarri is het getwijfel van Hazard beu en wil snel duidelijkheid van zijn sterspeler. Hazard laat zich echter niet opjagen door zijn oefenmeester. Volgens The Daily Telegraph zou Hazard bereid zijn om zijn beslissing tot het einde van het seizoen uit te stellen. Onze landgenoot wil naar verluidt vaststellen of Real Madrid hem tot de belangrijkste transfertarget maakt. Dat kan van belang zijn in zijn afweging.

Ondertussen voert Hazard achter de schermen de druk op bij Chelsea. The Daily Telegraph weet namelijk dat Hazard niet permanent als 'valse nummer 9' uitgespeeld wil worden. Deze houding zou ervoor kunnen zorgen dat The Blues zich genoodzaakt zien om een nieuwe spits te halen. Alvaro Morata blijft ook dit seizoen (21 duels, 7 goals) achter bij de verwachtingen.

Lees ook: Hazard weet het zelf ook niet meer helemaal: "Ik wil een Chelsea-legende worden"