Leko zet troepen meteen op scherp: Dat zal veel prijsgeven over Play-Off 1

Leko zet troepen meteen op scherp: "Dat zal veel prijsgeven over Play-Off 1"

02-04-2018 21:14
5

Ivan Leko is uiteraard een gelukkige trainer na de nipte overwinning van Club Brugge tegen KRC Genk (1-0). Toch is de strijd voor de landstitel nog niet voorbij volgens de Kroaat.

"Een overwinning of gelijkspel maakt veel uit, want het verschil in kwaliteit tussen de zes ploegen in play-off 1 is heel klein", vertelde Leko na de wedstrijd volgens Het Laatste Nieuws. "Twee extra punten zijn heel belangrijk. Ik heb vandaag een gretig Club gezien, want na het verlies van Anderlecht kregen mijn spelers een extra boost. Ik ben heel tevreden. Eindelijk konden we winnen van Genk."

Lior Refaelog was nog eens nuttig voor Club. "Hij is iemand met veel ervaring en heeft genoeg persoonlijkheid om die penalty te trappen. Het is mooi om zien hoe hij opnieuw met de glimlach speelt. Hij is de laatste weken goed bezig en zal nog belangrijk worden voor ons. Maar de sterkte van deze ploeg is het collectief."

Volgens de Kroatische coach van Blauw-Zwart is de wedstrijd van volgende week tegen AA Gent levensbelangrijk. "Wanneer we kampioen spelen? Negen punten is veel, de match tegen Gent komende zondag wordt heel belangrijk. Die gaat veel prijsgeven over de toekomst van play-off 1", besloot Leko.