Clement heeft opvallende reactie: 'Goed dat de VAR die beslissing nam'

Clement heeft opvallende reactie: 'Goed dat de VAR die beslissing nam'

02-04-2018 20:52
12

Philippe Clement kan best leven met de beslissing van de videoref om een penalty te geven voor de fout van Uronen op Vormer. Volgens de trainer van Genk heeft de Nederlandse middenvelder het spelletje perfect gespeeld.

"Je ziet daar de ervaring van dit Club Brugge", vertelde Clement voor de camera van Play Sports. "Vormer doet zelfs geen poging om naar de goal te gaan, maar wel om die penalty te krijgen. Er is contact, dus hij heeft dat goed gedaan. Maar het is wel naiëf van mijn jongens. Het is goed dat de videoref deze beslissing nam. Zolang het correct is, ben ik voorstander van dit systeem."

Ook over de wedstrijd van zijn ploeg was Clement tevreden. "Voor de tweede keer op rij heeft Club Brugge veel moeite met ons op hun eigen veld. Het is wel spijtig dat we hier geen puntje meenemen, want een gelijkspel was een terechte uitslag geweest. Ik ben tevreden over de grote zaken. De organisatie stond er tegen een goede ploeg."

"In het laatste deel van het veld moeten we nog bepalender zijn. Maar als we die stap zetten, doen we mee voor de titel. We moeten nu gewoon verder werken en niet meegaan in die emoties van de Play-Offs, want dan zijn we binnenkort helemaal leeg", besloot Clement.

Lees ook: Club Brugge wint dankzij videoref tegen Genk en profiteert optimaal
Lees ook: Vormer windt er geen doekjes rond: "Toen ik hem voelde, ging ik gewoon liggen"