GOAL! Lukaku snoert critici de mond, eindelijk doelpunt tegen topteam

  Gepubliceerd: zo 25 februari 2018 om 15:45

  Romelu Lukaku heeft zich eindelijk kunnen bewijzen in een topwedstrijd. Tegen Chelsea tekende hij namelijk voor de 1-1. Lukaku krijgt vaak het verwijt dat hij het enkel tegen de kleintjes kan, maar maakt nu een zeer belangrijke goal.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15591
  zondag 25 februari 2018 om 16:01
  Sterk! Doet hij uitstekend.

  Alleen dat gezichtje naar het publiek weer en inhouden om 't te vieren. Wat is dat toch met die voetballers en hun gekrenkte egotjes. Speel toch gewoon lekker voetbal en doe je ding. Kritiek hoort erbij..
  Vind ik leuk
  Daydreamer +5138
  zondag 25 februari 2018 om 16:09
  Een goede goal maar inderdaad gewoon “sterk”! Met zijn stevige lijf (en ook wel zijn brede armen) kleinere spelers afhouden en dan de bal binnen werken..
  Mooie goal was het niet echt, wel?
  En de schitterende assist van Hazard? Lees je nog niets over... Het moest De Bruyne maar eens zijn!
  Vind ik leuk
  zondag 25 februari 2018 om 16:19
  Ik ben geen fan van Romelu zijn speelstijl maar bij momenten maakt hij wel eens een klasse goal, dit was er zo eentje. Weinig man opzij gezet maar gewoon goed in de loop tussen gewrongen, goed aangenomen en met een snelle voet afgewerkt. Als hij altijd goals zoals deze zou maken, was daar al geen kritiek op.
  Helaas is dit wel zeldzaam.
  Vind ik leuk
  Daydreamer +5138
  zondag 25 februari 2018 om 16:29
  Euh, ben je de match aan het kijken? Bij de opbouw van de goal toch 2 keer een man afgehouden met de armen breed!? En dan inderdaad zijn breed lichaam mooi tussengewrongen en afgewerkt maar een klasse goal!?
  Vind ik leuk
  donderdag 1 maart 2018 om 18:30
  Ik spreek louter over deze afwerking, in de opbouw kan hij best weer een foute touch gehad hebben of duwwerk gebruikt hebben. Dit is een klasse goal ja, die moeten heus niet allemaal vanop afstand zijn of in het hoekje.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws