GOAL! De Bruyne breekt wedstrijd open met sublieme voorzet voor Aguero

Gepubliceerd: za 20 januari 2018 om 19:15

Kevin De Bruyne heeft zijn tiende assist van het seizoen gegeven in de Premier League. De Rode Duivel brak tegen Newcastle de wedstrijd open met een knappe voorzet. Aguero zorgde met een lichte deviatie voor de 1-0.

Plaats een reactie

Zetterberg +12303
zaterdag 20 januari 2018 om 19:19
Als er al een deviatie is, is het met zijn haar!
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 19:29
WoW, dus De Bruyne kan een goede voorzet trappen...
Wat ik me altijd zal blijven afvragen: Komen die goals er omdat De Bruyne ze zo “perfect trapt” of omdat die spits tussen 2 man geweldig inloopt en het dan ook nog eens prima afmaakt?
Als Hazard een assist geeft trekt hij gewoonlijk een heleboel tegenstanders naar zich toe waardoor een ploeggenoot helemaal vrij komt en maar hoeft binnen te leggen... Vind ik toch nog van een andere klasse hoor!
En als je elke voorzet, hoekschop, vrije trap, mag trappen kom je al snel aan assists, zeker als de andere spelers elke keer opnieuw prachtig hun looplijnen blijven maken!
Let op, De Bruyne is een hele goede speler maar hij maakt City niet kampioen! Die ploeg is gewoon waanzinnig goed! Om het even te schetsen:
Als Hazard bij City speelde en De Bruyne bij Chelsea speelde City ook los kampioen maar stond Chelsea nu waarschijnlijk veel lager geklasseerd... Hazard, net zoals Messi, is niet afhankelijk van een systeem dat precies op zijn kwaliteiten is geschreven.
Vind ik leuk
Bonanza +1006
zaterdag 20 januari 2018 om 19:32
Je kan nu toch nie zeggen dat de bruyne minder goed is dan hazard??
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 19:39
Zeker wel, en dat zal elke statistiek uitwijzen hoor!
Even wat feiten:
Hazard heeft de hele voorbereiding gemist door een blessure.
Hij heeft dit seizoen 1/3 minuten minder gemaakt dan De Bruyne
Hij heeft dit seizoen op 3 verschillende posities moeten spelen, De Bruyne enkel op zijn favoriete positie.
Desondanks is Hazard dit seizoen vaker man van de match geweest!
Zijn zijn quoteringen bijna gelijk aan die van De Bruyne! Sterker nog: als je enkel de quoteringen bekijkt waarbij hij op zijn favoriete positie speelt zijn deze ruim beter.
En zo kan ik nog even doorgaan hoor! Da”s trouwens allemaal gewoon te checken hoor!
Vind ik leuk
Amongoth +279
zondag 21 januari 2018 om 00:05
Dreamer, blijf maar verder dromen, als er een handboek was voor voetbal, deed ik je het direct cadeau.
Statistieken ...... de uwe dan toch, gezever. Ga eens bij CIES zien, De Bruyne rated als 4de beste speler ter wereld, met een prijs van 170 miljoen. Uw Hazaarke staat op plaats 38 of 39 met een prijs van 120 miljoen.
Dit is geen lijst, die opgemaakt is door zeveraars. FIFA wereldelftal , gene Hazard te bespeuren.
Dju hoe zou da nu komen. Zie maar eens naar de assists en doelpunten van De Bruyne de afgelopen twee jaar,
Weet je direct wie hier aant zeveren is. De Bruyne speelt niet op zijn favoriete plaats, die speelt veel lager onder Guardiola. Gaan we Chelsea vergelijken met City ?? Seizoen is half en ze staan bijna 20 punten achter.
Wordt wakker.!!
[Reactie gewijzigd op zondag 21 januari 2018 om 00:11]
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 19:43
Iedere ploeg in de premier league zou hoger staan als ze nu staan met KDB in de ploeg. Een type speler als KDB met dat niveau is zeldzaam en in mijn ogen moeilijker te vervangen dan Hazard.
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 19:50
Echt niet hoor! Martinez weet bvb heel goed welke speler ons land een medaille zou kunnen bezorgen... Waarom? Een nationaal team heeft niet de tijd om uren, dagen, weken, maanden op looplijnen te oefenen! Er wordt blijkbaar vergeten dat City dit jaar pas beginnen draaien is en Guardiola vorig seizoen ook al een vol seizoen gewerkt heeft met deze miljoenenploeg. Daarbij zijn spelers gekocht om elk radartje perfect te krijgen... Dit zal nooit mogelijk zijn in onze nationale ploeg! Daar moeten we een keeper hebben die uitblinkt, een verdediging die weinig weggeeft, een spits die ze makkelijk weglegt EN een uitzonderlijke speler die iets magisch heeft en een match die moeilijk loopt op zijn eentje kan beslissen.
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 19:56
KDB kan net zo goed in zijn eentje een match beslissen met een ideale dieptepass of een subtiel steekballetje dan dat Hazard dat zou doen met een dribbel. Het spelinzicht en daarbij ook nog eens de snelheid van handelen van KDB is bijna ongeëvenaard.
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 20:01
Raar dat hem dat dan niet lukt bij de rode duivels... Nee, daar trapt hij bijna een arme Cyprioot doormidden uit frustratie of komt hij in de pers wat mekkeren! Hetgeen natuurlijk ook wat zegt over de mens De Bruyne... ook in dat opzicht staat Hazard wat verder he :)
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 19:57
Trouwens, Eden Hazard is in 29 optredens, waarvan hij er 5 is ingevallen en 10 vroegtijdig naar de kant is gehaald om hem te sparen na zijn blessure 9 keer man van de match geweest...
De Bruyne is in 32 optredens, die hij bijna allemaal volledig speelde, 7 keer man van de match geweest...
Wie heeft dan de grootste impact op zijn team?
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 20:02
Wel 7 keer man van de match bij een ploeg die mijlenver voor ligt op de rest in één van de zwaarste, of misschien wel de zwaarste competitie ter wereld.
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 20:07
Hahaha, klopt! Is in diezelfde competitie dan Hazard al 2 keer speler van het jaar geweest is (1 keer jongere en 1 keer speler) en eigenlijk deze trofee vorig jaar ook verdiend had maar zijn ploegmaat beloond werd voor zijn titel met de bescheiden ploeg van het jaar voordien.
Dan nog effe vermelden dat Hazard een modale ploeg 2 keer bijna in zijn uppie kampioen heeft gemaakt. Het seizoen dat Hazard er niet stond haalde dezelfde ploeg zelfs geen Europees voetbal :)
Wil je echt nog gaan vergelijken??
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 20:10
Dit jaar pakt KDB met de vingers in de neus die prijs hoor
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 20:13
Dan heeft hij dat te danken aan zijn goede ploeg maar staat hij nog achterop he :)
Kijk gewoon het palmares van beide spelers eens rustig na!
Bij De Bruyne ben je sneller uitgelezen hoor :)
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 20:08
Ik snap dat je, net als heel Vlaams België, fan bent van De Bruyne. Wel serieus naar de cijfers kijken he!
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 20:14
Ik vind De Bruyne op dit moment gewoon de betere, en zijn cijfers (goals, maar vooral assists) mogen er voor een centrale middenvelder zeker zijn.
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 20:19
Zoals ik al zei ben je waarschijnlijk fan en terecht he! En je nuance vind ik oké: Op dit moment en misschien dit seizoen (is nog niet om he) is De Bruyne inderdaad de betere!
Maar zoals ik al vermeldde moet je dat ook in zijn context zien:
Een speler in zijn beste vorm bij de beste ploeg tegenover een speler die de volledige voorbereiding gemist heeft en bij de mindere ploeg speelt... en dan nog bijna even goed is! Is moeilijk te vergelijken he!
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 20:22
Weet je, 1 voorbeeld zegt voor mij genoeg:
Toen Hazard Chelsea echt op zijn eentje kampioen maakt en 16 keer scoorde waren in de media zijn statistieken niet goed genoeg... Waarom? Net omdat iedereen de enorme potentie zag en wist dat hij nog veel beter kon! We zagen hem terecht als mogelijke gouden bal winnaar.
De Bruyne scoort nog veel minder (en geeft inderdaad meer assists) maar niemand verwacht dit ook van hem :)
[Reactie gewijzigd op zaterdag 20 januari 2018 om 20:51]
Vind ik leuk
Amongoth +279
zaterdag 20 januari 2018 om 23:56
Blijf maar verder dromen.... als er een handboek over voetbal moest zijn, deed ik het je direct cadeau.
Hou op met Hazard te vergelijken met De Bruyne, hier gaat je balon zowiezo al niet op, dit zijn twee totaal verschillende spelers. De Bruyne zet de aanval op en verdeeld het spel bij City. Kijk misschien eens op CIES, dan zie je dat De Bruyne momenteel op de 4de plaats staat, en Hazard pas op 38 of 39, op 1 Messi 2 Ronaldo 3 Neymar.
Deze lijst is opgemaakt door professionals en topvoetballers. Waarom werkt het bij de nationale ploeg niet, misschien moet Hazard eens minder egoïstisch zijn, maar ja, het is een Martinez favoriete. Net zoals Witsel, die alleen maar rondjes draaid en uiteindelijk de bal terug naar achter speelt. Ben je nog niet overtuigd, De Bruyne staat ook niet voor niets in het FIFA wereldelftal. Geen Hazard te bespeuren. En wat betreft de assists, vorige week stond er in de krant,
VORMER, de assistkoning !! Toch ook niets van u zekers, gaan we de Jupiler league al vergelijken met PL.
Sweet dreams, do ur homework first.
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 19:30
kevin, beste speler in oremier league, bailley al weken beste speler in
bundesliga en vandaag weer een wereldgoal gemaakt. ndidi 1 van de beste verdedigende middenvelders in premier league. kassa rinkelt weer in genk want bij laatste 2 hebben ze weer een leuk percentage bij doorverkoop.
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 23:28
Kgeef je gelijk makker, vervolledig heel die lijst maar. Je krijgt aan niemand uitgelegd hoe je met zo'n talentvolle kerels zo weinig titels hebt behaald, top3 als uitsmijters. Begrijpen wie kan.
Vind ik leuk
zaterdag 20 januari 2018 om 21:43
jongejonge wat lees ik hier allemaal. kevin maakte genk met courtois kampioen. gaf toen al pak assists en maakte toen al redelijk veel doelpunten voor een middenvelder. maakte daarna op zijn eentje wolfsburg vicekampioen van duitsland achter bayern. en nu maakt hij city kampioen. en alleen hij maakt ze kampioen. sane, gundogan en sterling komen nog niet aan zijn hielen. vraag dat maar eens aan guardiola hoe goed kevin wel is. niemand in de wereld kan zo goed passes van 30, 40 m geven als kevin. en dit zowel links als rechts. zelfs trainer van bayern jupp heynckes die alle grote teams waar hij trainde kampioen maakte en zelfs ch league mee won zei als hij 1 spelernnaar bayern zou halen het kevin is. debruyne is een echte prof en een echte winnaar net als courtois. hjj ergert zich soms aan de mentaliteit bij sommige duivels en de taktische mankementen van martinez.
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 22:02
Grapjas, ge haalt dingen aan zonder te weten waarover je praat!
Toen De Bruyne met Genk kampioen gespeeld had, in Engeland mislukt was en dan in Duitsland een heel goed seizoen had gedraaid was Hazard al 4 keer na elkaar beste speler in Frankrijk geweest, beste jongere onder de 21 in heel Europa (enige Belg ooit), Lille kampioen gemaakt, naar Engeland gekomen en ook daar 2 keer beste speler geworden en Chelsea kampioen gemaakt...
Ondertussen UEFA cup gewonnen...
Toen zat Kevin nog in Duitsland hè!?
Rode duivels: Hazard heeft al 25 interlands meer op de teller dan De Bruyne terwijl ze beiden even oud zijn!
Wat betreft Bayern: in 2015 zeiden Ribéry en Robben dat ze De Bruyne niet bij Bayern zagen omdat hij daar de ruimte niet krijgt die hij nu wel heeft... Eden Hazard wilden ze beiden wel met de ogen dicht...
Zo kan je nog even doorgaan hoor :)
Vind ik leuk
zondag 21 januari 2018 om 01:20
wat een onzin vertel jij toch allemaal. kevin is niet beslist in chelsea. gewoon geen kans gehad van mourinho die nu al spijt heeft van zijn beslissing toen en ik weet goed wat ik zeg manneke. ik zie dagelijks de genkse jeugd en heb al veel talenten gezien zoals carrasco, origi, benteke, bailley,. kevin is het grootste talent van het belgisch voetbal. hoe goed uwe hazard ook is. trouwens debruyne was wel al speler van de maand in city.
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zaterdag 20 januari 2018 om 22:07
Oh ja, en hij is de beste speler van City? Best raar, want hij is nog nooit speler van de maand geweest! Zijn ploegmaat Sane wel :)!
Als je matchen van City volgt weet je dat Silva de draaischijf is, Aguero de vedette is die scoort, Sane het loopvermogen heeft en De Bruyne zijn perfecte plaats heeft in dat ge geweldige geheel... Hij wordt kampioen, daar ben ik van overtuigd! Maar hij zal niet de beste speler van het seizoen worden, nog zal hij beslissend zijn op het WK!
[Reactie gewijzigd op zaterdag 20 januari 2018 om 22:09]
Vind ik leuk
Amongoth +279
zondag 21 januari 2018 om 00:37
Player of the month !! Zal ik je misschien de site van Manchester City meegeven.
Speler van de maand, De Bruyne 7 keer op een seizoen !! Maak je huiswerk en lul niet.
Vind ik leuk
Amongoth +279
zondag 21 januari 2018 om 00:28
Lolbroek van dienst ? Martinez heeft niet het minste besef van spelers te ontwikkelen. De nationale ploeg zal geen prijzen pakken. Ne Witsel die rondjes draaid en dan toch maar naar achter terug speeld. Lukaku, die ligt te janken dat hij geen ballen ziet, maar te lui is om mee te verdedigen. Martinez is old school. Man City heeft 3 topplayers, De Bruyne, David Silva en Kun Aguero, al de andere zijn beter geworden door Guardiola. Als Guardiola nog ene duivel moest kiezen, zou hij nog eerder gaan voor Alderweireld dan Hazard.
[Reactie gewijzigd op zondag 21 januari 2018 om 00:41]
Vind ik leuk
Daydreamer +5710
zondag 21 januari 2018 om 09:19
Wat een sukkel ben jij man...
Ten eerste: kijk naar premier league player of the month. Geen Kevin De Bruyne
Ten 2e: Lees het palmares van beide spelers, dat zijn gewoon feiten...
Ten 3e: Op dit moment is de waarde van De Bruyne hoger geschat, maar da’s een momentopname he! Is trouwens de allereerste keer dat Hazard lager is ingeschat, toevallig na een blessure en het missen van de seizoenstart en de hele voorbereiding...
Ik denk dat jij een grote poster van De Bruyne boven je bed hebt hangen en ‘s avonds eens fijn naar hem kijkt voor je gaat ...
Lol
Vind ik leuk
Amongoth +279
zondag 21 januari 2018 om 17:21
Hier sukkel, en dit is nog maar van het jaar 2016, was hij ongeveer een half seizoen aan het spelen.
Doe er gerust nog maar een 15 bij.
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2016-01-12/kevin-de-bruyne-is-razend-populair-bij-manchester-city
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws