'Arsenal smijt met geld en heeft Sánchez-opvolger bijna binnen: 50 miljoen euro'

'Arsenal smijt met geld en heeft Sánchez-opvolger bijna binnen: 50 miljoen euro'

14-01-2018 21:06
1

Arsenal gaat het aanstaande vertrek van Alexis Sánchez opvangen met de komst van Malcom. De Braziliaanse aanvaller van Bordeaux kost The Gunners zo'n 50 miljoen euro. Onder meer kwaliteitskrant The Guardian maakt melding van de deal. 

De twintigjarige Malcom Filipe Silva de Oliveira doet het al anderhalf jaar uitstekend bij Bordeaux. Dit seizoen heeft de Braziliaanse linkspoot zeven keer gescoord namens Bordeaux. In de afgelopen maanden werden onder meer Juventus, Bayern München, Paris Saint-Germain en Liverpool aan Malcom gelinkt. Nu lijkt het er dus op dat Arsenal met de aanvaller aan de haal gaat.

The Guardian meldt dat het management van Malcom zondag heeft onderhandeld met Arsenal. Waarschijnlijk maakt de dribbelaar voor zo'n 50 miljoen euro de overstap naar Londen. De transfer moet binnen enkele dagen worden afgerond. 

Bij Arsenal, dat zondag met 2-1 verloor van Bournemouth, wordt Malcom de opvolger van Alexis Sánchez. De Chileense ster verkast zo goed als zeker per direct naar Manchester United. Sánchez ontbrak tegen Bournemouth omdat de deal bijna rond is. United betaalt zo'n 35 miljoen euro voor Sánchez, die op Old Trafford 450.000 euro per week gaat verdienen. 

Arsenal-manager Arsène Wenger heeft bevestigd dat Sánchez bezig is met een vertrek en dat er binnen 48 uur 'meer duidelijk wordt'.