Mourinho haalt uit naar 'slimmeriken': 'Geen contract van 1 miljard en geen PSG'

Mourinho haalt uit naar 'slimmeriken': 'Geen contract van 1 miljard en geen PSG'

17-10-2017 19:00

José Mourinho baalt van de volgens hem uit zijn verband gebrachte quotes over een vertrek bij Manchester United. Hij heeft geen plannen om zijn koffers te pakken.

"Ik ben er zeker van dat ik mijn carrière niet af ga sluiten bij Manchester United", zei Mourinho afgelopen weekend in een Frans interview. Dat ging een eigen leven leiden in de Engelse pers. Dinsdag reageert hij. "De ene dag ga ik een nieuw vijfjarig contract tekenen voor één miljard per seizoen en de volgende dag zeggen jullie dat ik naar PSG ga", foetert Mourinho op de persconferentie voor Benfica - Manchester United.

"Het antwoord is dat er helemaal niets gaat gebeuren. Ik ben niet van plan een vijfjarig contract te tekenen en ben niet van plan om naar PSG te verkassen. Ik zit bij Manchester United en heb een contract. Punt."

De 54-jarige Mourinho verwacht dat hij nog zeker vijftien jaar trainer is. "Minimaal. Ik denk dat het onmogelijk is om zeventien jaar bij één club te blijven. Zelfs als je écht wil en écht probeert, is het onmogelijk. Arsène Wenger is de laatste bij Arsenal. Een paar slimmeriken zijn aan de haal gegaan met mijn uitspraken en hebben er iets anders van gemaakt."