Saadi en Kagé laten niets heel van erg zwak Westerlo

10-09-2016 21:47

Op de zesde speeldag van de Jupiler Pro League heeft Westerlo een zware 4-1 nederlaag geleden op het veld van KV Kortrijk. De bezoekers liepen 90 minuten achter de feiten aan.

De eerste minuut was nog niet om of er stond al 1-0 op het bord. Idriss Saadi gaf de 3-5-2-opstelling van Bob Peeters meteen een eerste lesje. Na goed een kwartier moesten Anderlecht-huurling Michaël Heylen en zijn collega's opnieuw een doelpunt slikken. Wederom was het Saadi die Koen Van Langendonck verschalkte.

Vlak voor het rustsignaal deed Hervé Kagé er nog een doelpuntje bij. De goede wil van Westerlo was er wel, maar de schietkraam bleef ook in de tweede helft open. Uiteindelijk was het opnieuw Kagé die raak trof. Hij trapte hoog in het doel raak.

Vijf minuten voor affluiten redde Kenneth Schuermans de eer voor de bezoekers, maar zijn goal was niet meer dan een pleister op de wonde. Westerlo blijft met 1 punt laatste.