Maleisische CEO van KV Kortrijk geeft Walem tip: Win en je blijft

Maleisische CEO van KV Kortrijk geeft Walem tip: "Win en je blijft"

22-01-2016 23:29

Johan Walem is nog minstens een week de trainer van KV Kortrijk. Walem kreeg deze 'baanzekerheid', nadat hij met 2-1 won van KV Oostende. Toch moet de ex-Rode Duivel zich weinig illussies maken. Eén misstap en kan einde verhaal voor hem betekenen bij KVK.

Bij KV Kortrijk zat vrijdag de Maleisische CEO Ken Choo op de tribune. Na de match sprak hij met Sporza Radio. Het werd een vreemde babbel "Ik ben drie dagen geleden naar België afgezakt en heb lang met Johan Walem gepraat", vertelde de Maleisiër.

"Johan kan rekenen op alle hulp die hij nodig heeft vanuit Engeland. Of hij blijft? Zolang hij blijft winnen, vertrekt hij niet. We communiceren heel duidelijk met Johan en hij weet wat hem te doen staat."

"Voetbal is een business die gebaseerd is op resultaten, maar als je de jongens op het veld ziet vechten voor hun coach, dan maak ik me voorlopig weinig zorgen."

Op de volgende speeldag trekt KV Kortrijk naar Racing Genk. Dan ontvangt het Westerlo. Het is te hopen voor Walem, dat hij er dan nog bij is.