Geblesseerde Rode Duivel krijgt bezoekje van bondscoach Wilmots
Mooi volk samen in Barcelona

Geblesseerde Rode Duivel krijgt bezoekje van bondscoach Wilmots

23-01-2015 13:47

Dat Thomas Vermaelen de laatste maanden alleen maar geblesseerd is geweest, weet iederen. Maar hoe gaat het nu met de Rode Duivel en komt het ooit nog terug goed met hem? Net zoals iedereen vroeg Marc Wilmots zich dat af. De bondscoach bracht daarom Vermaelen een bezoekje.

Wilmots bracht samen met bondsdokter Kris Van Crombrugge een bezoek aan Vermaelen in Barcelona, weet Het Laatste Nieuws. Wilmots was benieuwd naar de huidige situatie van de Rode Duivel. Het is geen geheim dat Wilmots in Vermaelen een belangrijke speler voor de achterhoede van de Rode Duivels ziet.

Veel goeds zal Vermaelen waarschijnlijk niet hebben kunnen vertellen. Sinds zijn komst naar Barcelona is hij haast enkel geblesseerd geweest. Heel even trainde hij na een paar maanden mee met de groep, maar ook dat is alweer verleden tijd.

In december ging Vermaelen nogmaals onder het mes. Hij werd geholpen aan de hamstrings. Die blessure kreeg hij tijdens de WK-wedstrijd tegen Rusland. De kans dat Vermaelen dit seizoen zijn debuut nog maakt voor Barcelona, lijkt klein.