Zaroury (ex-Charleroi) vliegt tijdens feestvreugde Burnely met familie uit België

09-05-2023 14:00

Maandag was het feest voor Anass Zaroury en Burnley FC. De oud-speler van Sporting Charleroi deelde in de feestvreugde van Burnley, de ploeg vierde in het thuisstadion feest na het kampioenschap in het Engelse Championship.

Het regenachtige weer kon de feestvreugde niet drukken. Zaroury werd gevraagd hoe het voelt om de medaille van het kampioenschap nu echt om te hebben. “Het voelt erg goed, we hebben hele mooie dingen kunnen doen, ik ben heel blij om dit met alle fans te kunnen vieren”, vertelt Zaroury via de officiele kanalen van Burnley.

Zaroury word ook gevraagd over het enthousiasme van de fans van Burnley ondanks de hevige regen. “Het is juist iets goeds, of het regent of niet, uiteindelijk is het hetzelfde. Ik heb mijn hele familie uit Belgie meegenomen”, besluit Zaroury.

Burnley draaide uiteindelijk een zeer sterk seizoen onder leiding van hoofdtrainer Vincent Kompany. De promotie naar de Premier League was al langere tijd bekend. Het kampioenschap kon nu thuis gevierd worden en Burnley haalde maar liefst 101 punten.