UPDATE: ‘Voorstelling Origi bij AC Milan is gepland voor volgende week’

28 juni - 13:42 Laatste update: 28 juni - 13:42
0

Divock Origi nam maandag het vliegtuig naar Italië. Dinsdag legt de Rode Duivel medische testen af bij AC Milan. Daarna wordt normaal de transfer volledig afgerond.

Het contract van Origi bij Liverpool liep deze zomer af. De spits vertrekt er bij de vice-kampioen van Engeland met opgeheven hoofd. De fans zien hem als een echte 'legend' en zullen hem blijven herinneren voor een aantal memorabele momenten. Denka maar aan zijn doelpunt in de Champions League finale tegen Tottenham Hotspur. De Rode Duivel nam eerder al afscheid bij Liverpool FC. De Italiaanse landskampioen neemt Origi deze zomer dus transfervrij over. 

Update: Origi beëindigde zijn medische onderzoeken in het Casa di Cura La Madonnina na meer dan 3 uur. Dat laat journalist Gianluca Di Marzio weten op zijn website. De aanvaller zal nu lunchen en naar het Centro Ambrosiano gaan voor fysieke tests. De contractondertekening wordt in de namiddag verwacht in Milaan.

Update: Divock Origi zal dinsdag worden voorgesteld bij AC Milan. Alles is in kannen en kruiken, maar het blijft nog even wachten op officiële berichtgeving.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie