Manchester United-fans bekogelen rennende Simeone met bekers

16-03-2022 08:50
1

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone besloot de overwinning op Manchester United in de achtste finale van de Champions League niet op het veld te vieren. De Argentijn rende meteen richting de catacomben, maar werd onderweg bekogeld met bekers door de teleurgestelde Engelse fans.

United werd dinsdag uitgeschakeld door een treffer van Renan Lodi, nadat het heenduel in Spanje in 1-1 was geëindigd. Dat zat de aanhang van The Mancunians duidelijk dwars en Simeone moest het ontgelden, al was hij zich daar naar eigen zeggen niet van bewust. "Nee, ik heb het niet opgemerkt. Na zo'n overwinning wil ik gewoon in de kleedkamer zijn en blij zijn", vertelde hij na afloop.

Voormalig Tottenham Hotspur-middenvelder Jamie O'Hara noemt de actie van de United-supporters 'onacceptabel'. "Ze verdienen een stadionverbod", zegt hij bij talkSPORT. "Ik ben er ziek van. Sinds fans weer welkom zijn na covid, gooien ze dingen richting spelers en trainers. Dit is onacceptabel en moet stoppen. Er moeten hardere straffen worden uitgedeeld, want ik zie dit te vaak gebeuren."