GOAL: Januzaj viert het nieuwe jaar met vroege invalbeurt én onmiddellijk treffer

04-01-2022 09:14
1

Voor Adnan Januzaj is 2022 toch op een mooie wijze van start gegaan. In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar moest hij nochtans op de bank starten bij Real Sociedad, maar al na zes minuten kwam de Rode Duivel binnen de lijnen als vervanger van de geblesseerde Ander Barrenetxea. Nog geen tien minuten later zette Januzaj prompt de openingstreffer op het scorebord, zowaar met zijn rechter!

Uiteindelijk zou dat doelpunt Sociedad wel slechts één punt opleveren, aangezien thuisploeg Deportivo Alaves na de pauze op gelijke hoogte kwam vanop de stip. Zo blijft de Baskische subtopper op de sukkel in La Liga, met amper twee punten uit haar zes laatste wedstrijden. Daardoor is het na een sterke start afgegleden naar plek zeven, die geen recht geeft op Europees voetbal.

Voor Januzaj was het pas zijn tweede treffer van het seizoen. Ongetwijfeld een opsteker, aangezien hij komende zomer uit zijn contract loopt in San Sebastian. Eerdere onderhandelingen over een mogelijke verlenging draaiden op niets uit. FC Barcelona zou al een lijntje uitgeworpen hebben naar Januzaj.