GOAL: Milic (ex-Anderlecht) kroont zich tot held met een doelpunt in minuut 99(!)

20-12-2021 20:15

Kent u Antonio Milic nog? De voormalige speler van RSC Anderlecht en KV Oostende verdient momenteel zij brood in Polen bij de topclub Lech Poznan. Daar kroonde hij zich afgelopen weekend nog tot de grote held.

In het duel tegen Gornik Zabrze leek zijn ploeg op weg naar een 1-1 gelijkspel, maar daar bracht Milic verandering in. In minuut 99(!) wist de Kroatische verdediger de 2-1 eindstand in doel te besluiten.

Dankzij die overwinning blijft Lech Poznan ook aan de leiding staan en telt het vier punten voorsprong op eerste achtervolger Pogon Szczecin. Voor Milic, die afgelopen winter werd verkocht aan de Poolse club, was het zijn derde doelpunt dit seizoen. Hij heeft na twaalf competitiewedstrijden ook twee assists achter zijn naam staan.