Extra zuur: Club NXT ziet twee mogelijke strafschoppen door de neus geboord

07-12-2021 17:44 Laatste update: 17:49
16

Club NXT kreeg een optater van jewelste te verwerken in Parijs. 0-2 voor bij de rust, PSG dat met tien gevallen was ... Alle sterren stonden gunstig, maar in extremis boog de thuisploeg de situatie tóch nog volledig om: 3-2. Heel wat stof om over na te kaarten dus, te meer omdat de scheidsrechter in de loop van de tweede helft een hoofdrol opeiste, jammer genoeg in negatieve zin voor de Brugse beloften. Oordeel vooral zelf!

In de loop van de tweede helft leek Club NXT tot twee maal toe recht te hebben op een strafschop, nadat Arne Engels er vlak voor rust al eentje mocht omzetten. Na de pauze wil de ref er niet meer aan. Nochtans krijgt Antonio Nusa wel degelijk een schaar langs achteren te verwerken en bij een 2-2-stand wordt ook Lynnt Audoor bijzonder abrupt afgestopt. Het mocht uiteindelijk allemaal niet baten ...