Witsel maakt zich geen zorgen om trio: “Het hoofd van Hazard zit goed”

05-10-2021 14:26
1

De Rode Duivel beschikken over Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku tegen Frankijk. KDB komt echter terug uit blessuren, Hazard is reserve bij Real Madrid en Lukaku vindt de weg naar goal de laatste tijd moeilijk.

Axel Witsel blijft echte rustig en maakt zich geen zorgen om het trio Rode Duivels. “Ik maak me geen zorgen om Kevin De Bruyne, Eden Hazard of Romelu Lukaku. Ik heb niet al zijn wedstrijden gezien, maar het klopt dat Romelu niet heeft gescoord in zijn laatste paar wedstrijden. Normaal gezien scoort hij in bijna elke wedstrijd.”

Hazard daarentegen krijgt niet zoveel minuten meer bij Real Madrid. “Over Eden, zelfs al heeft hij minder gespeeld de laatste tijd, ik denk dat hij nog steeds goed is. In zijn hoofd zit het goed en hij begint weer op niveau te komen. Natuurlijk moet hij doelpunten beginnen maken bij Real Madrid, maar ik maak me geen zorgen.”

De Bruyne keerde terug uit blessure. “Hij is terug uit blessure en heeft gespeeld en gescoord tegen City. Hij komt stap voor stap terug op zijn niveau”, klinkt het.