Oostende heeft nu twee Duitse jeugdinternationals: Bätzner beter leren kennen

Oostende heeft nu twee Duitse jeugdinternationals: "Bätzner beter leren kennen"

01-10-2021 19:09
0

Een stuntseizoen zoals het vorige lijkt er misschien niet meteen in te zitten voor KV Oostende, maar ook deze jaargang doen de jonge wolven van Alexander Blessin het naar behoren. Die prestaties leggen Nick Bätzner geen windeieren. Hij werd namelijk geselecteerd voor de nationale beloften van Duitsland, tot grote tevredenheid van zijn clubcoach.

"Gisteren kreeg ik een telefoontje van de trainer van de U21 van Duitsland", deelt Blessin mee voor de camera's van KVO. "Hij wil Bätzner een beetje beter leren kennen." Of er meteen speelminuten inzitten voor de middenvelder, valt nog af te wachten. Het gaat immers niet om vriendschappelijke wedstrijden, maar om twee kwalificatiematchen voor het komende EK voor beloften, dat in 2023 plaatsvindt. Israël en Hongarije vormen de tegenstanders.

"Het is leuk dat ze rekening met hem houden. Nu hebben we twee Duitse internationals: Frederik Jäkel en Bätzner. Ik hoop dat het hem een duwtje in de rug geeft", besluit Blessin. Bij Duitsland belooft de concurrentie alvast moordend te worden. Zo kroonde Die Mannschaft zich in juni van dit jaar nog tot Europees kampioen, met Lukas Nmecha (ex-RSC Anderlecht) als topschutter. Op de middenstrook maakte toen Niklas Dorsch (ex-KAA Gent) het mooie weer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie