Antwerp-fans gaan over de schreef: Wij zijn zelf meer slachtoffer

Antwerp-fans gaan over de schreef: "Wij zijn zelf meer slachtoffer"

01-10-2021 12:00
4

De wedstrijd tussen Antwerp en Eintracht Frankfurt liep donderdag aardig uit de hand. Er werd met een voetzoeker naar doelman Kevin Trapp gegooid en we zagen gevechten op de tribunes. Antwerp heeft nu zelf gereageerd op de wanpraktijken. 

Zeker na de late goal van Frankfurt zat het er bovenarms op. Een aantal Duitse fans zaten blijkbaar in de thuisvakken en werden hard aangepakt door de aanhang van Antwerp. The Great Old moet nu vrezen voor één of meerdere wedstrijden achter gesloten deuren. 

"Wij veroordelen elke vorm van geweld, maar we wachten op de correcte informatie van alle instanties, politie en UEFA, om een officieel statement te maken", zo klinkt het bij Antwerp in Het Laatste Nieuws. "Maar het lijkt me logisch dat we dit niet meer willen. Wij zijn zelf meer slachtoffer dan wie dan ook. Geef ons nu even tijd voor we alle feiten kennen."

De Europese avond begon al met een valse noot toen fans Bengaals vuur afstaken in de tribune. Ook dat is verboden door de UEFA. Antwerp mag zich minstens aan een stevige boete verwachten.