KRC Genk krijgt bolwassing tegen Zagreb: Het zat allemaal wat tegen vandaag

KRC Genk krijgt bolwassing tegen Zagreb: "Het zat allemaal wat tegen vandaag"

01-10-2021 11:30
6

KRC Genk beleefde een pijnlijke avond in Europa. Op eigen veld verloren de Limburgers met 0-3 van Dinamo Zagreb, bovendien moest het bijna een helft met tien verder na rood voor Daniel Munoz. Na afloop baalde Bryan Heynen dan ook als een stekker.

De Genk-kapitein vond niet dat zijn team deze nederlaag verdiende op basis van het geleverde spel. Na rust – en vooral na de rode kaart – was het over voor de Limburgers. "Wij verdienden zeker 1 of 2 doelpunten, maar het zat allemaal een beetje tegen vandaag", vertelde Heynen bij Sporza.

Deze nederlaag neemt Genk dan ook mee naar de toekomst. "Ik had het gevoel dat zij het ook meer wilden dan wij. We mogen niet te lang blijven stilstaan bij deze wedstrijd, er zijn ook goede dingen gebeurd", besluit hij. Na twee speeldagen verzamelde Genk drie punten, waardoor alles nog mogelijk is in hun groep.