Deschacht twijfelt niet meer: Ben weer helemaal tot leven gekomen

Deschacht twijfelt niet meer: "Ben weer helemaal tot leven gekomen"

Olivier Deschacht geniet met volle teugen van zijn voetbalpensioen. De voormalige verdediger twijfelde eerder nog of stoppen de juiste keuze was, dat gepieker is echter definitief voorbij.

Na een jarenlange carrière bij Anderlecht, een kortstondige doortocht bij Lokeren en een succesvol einde bij Zulte Waregem, besloot Deschacht afgelopen seizoen zijn schoenen aan de haak te hangen. Toen was dat nog een beslissing vol twijfel, inmiddels is de ex-voetballer overtuigd.

"Ik heb het gevoel dat ik weer helemaal tot leven ben gekomen. Ik doe nu waar ik zin in. Zonder verplichte schema’s of grote verantwoordelijkheden", vertelt Deschacht aan Sudinfo. "Ik heb mijn hele leven zonder weekenden geleefd. Ik wil niet meer elke dag druk bezig zijn."

Een terugkeer naar het voetbal als coach zit er dan ook niet in. "T2 kan misschien nog, maar niet bij een club. Ik haal nu het beste uit mijn dochter en zoon. Die laatste begint nu ook te voetballen, wat een genot om zijn trainingen en wedstrijden te bekijken", besluit Deschacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie