Tottenham Hotspur maakt gehakt van NS Mura, hattrick voor invaller Kane

01-10-2021 07:33

Tottenham Hotspur heeft donderdag voor eigen publiek gehakt gemaakt van NS Mura en is koploper in Groep G van de Conference League. Harry Kane kwam als invaller in het veld en maakte een hattrick.

Tottenham speelde de eerste wedstrijd tegen Stade Rennes gelijk, maar speelde tegen NS Mura vanaf de eerste minuut een gewonnen wedstrijd. Dele Alli zorgde na vier minuten vanaf de stip voor 1-0, waarna Giovanni Lo Celso er na acht minuten al 2-0 van maakte.

Daardoor was NS Mura al lamgeslagen nog voor het kwartier verstreken was. De bezoekers kregen na de 2-0 een saai uur voorgeschoteld. NS Mura kwam via een prachtige goal van Ziga Kous nog wel terug tot 2-1, maar Harry Kane maakte aan alle Sloveense hoop een einde. De Engelse spits scoorde in een tijdsbestek van twintig minuten maar liefst drie keer.

Tottenham gaat na twee wedstrijden aan kop in Groep G. Vitesse is na de nederlaag tegen Rennes de nummer drie. Mura is hekkensluiter. Tottenham en Vitesse nemen het over drie wedstrijden tegen elkaar op.