Leicester City-Belgen gaan onderuit in Polen

30-09-2021 21:15
1

Youri Tielemans en Timothy Castagne grijpen met Leicester City opnieuw naast de drie punten in de Europa League. De Foxes verloren in Polen met 1-0 van Legia Warschau.

Zowel Tielemans als Castagne startten aan de wedstrijd en maakten de negentig minuten vol. Leicester begon zonder Jamie Vardy aan de partij, maar diens vervangers Patson Daka en Ayoze Perez konden niet scoren. Ook Vardy zelf, die na 81 minuten inviel, vond de weg naar doel niet. Na 31 minuten maakte Mahir Emreli het enige doelpunt van de wedstrijd.

Na het 2-2-gelijkspel in Engeland tegen Napoli en de nederlaag tegen Legia blijft Leicester met één op zes achter. In de andere wedstrijd wist Spartak Moskou met 2-3 te winnen van Napoli. Spartak-Belg Maximiliano Caufriez (ex-STVV) pakte in die wedstrijd een rode kaart.