KAA Gent heeft tweede driepunter beet na zege tegen Famagusta

30-09-2021 20:40 Laatste update: 20:50
10

KAA Gent won donderdagavond met 2-0 van Anorthosis Famagusta. Tarik Tissoudali en Sven Kums zorgden voor de Gentse doelpunten.

Na 28 minuten ging Tissoudali op wandel door de Cypriotische verdediging. Via een vrije trap van Odjidja en een kopbal van Depoitre kwam Gent voor minuut 80 nog dicht bij een tweede goal, maar het was uiteindelijk wachten tot minuut 81. Sven Kums bezegelde met een plaatsbal het lot van Famagusta.

Door de overwinning staat Gent op een gedeelde eerste plaats met Partizan Belgrado, dat met 2-0 van Flora Talinn won. Gent en Partizan hebben elk zes punten. Hun tegenstanders, Flora Talinn en Anorthosis Famagusta, blijven met nul op zes achter.

Zondag trekt KAA Gent naar de Bosuil voor de confrontatie met Antwerp. The Great Old verloor op eigen veld met 0-1 in haar Europa League-wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt.