Brys blikt vooruit op wedstrijd tegen 'zijn' Beerschot: Niet focussen op hen

Brys blikt vooruit op wedstrijd tegen 'zijn' Beerschot: "Niet focussen op hen"

30-09-2021 19:55 Laatste update: 19:51

Afgelopen seizoen gooiden OH Leuven en Beerschot als promovendi grote ogen. Dit seizoen vullen ze de voorlaatste en laatste plaats in na negen speeldagen. OHL-trainer Marc Brys blikte vooruit op een wedstrijd tegen 'zijn' Beerschot.

OHL en Beerschot staan zaterdagavond in Leuven tegenover elkaar voor een topper onderin het klassement. De Leuvenaars hebben 8 punten na 9 wedstrijden, de Ratten slechts 1. Marc Brys zal proberen om met OHL een driepunter te halen tegen de rode lantaarn. Als OHL daarin slaagt, duwen Marc Brys en de zijnen Beerschot nog dieper het moeras in. 

Marc Brys heeft zeker een verleden op het Kiel. Hij stond in zijn trainerscarrière drie keer aan het roer van Beerschot en begon er zijn voetbalcarrière als jeugdspeler. “Het is niet dat ik gevoelloos ben voor hun situatie, maar mijn prioriteit ligt uiteraard bij OHL", zo liet Brys optekenen in Het Laatste Nieuws. Brys laat ook weten dat deze wedstrijd niet belangrijker is dan een andere. "Als wij ons gaan focussen op Beerschot en alleen nog proberen voor hen te blijven, dan zijn we slecht bezig."