Koeman ziet bui al hangen bij Barça: 'Dan is dat een probleem voor mij'

Koeman ziet bui al hangen bij Barça: 'Dan is dat een probleem voor mij'

30-09-2021 07:47
24

Ronald Koeman weet niet wat de 3-0 afstraffing tegen Benfica voor zijn toekomst bij FC Barcelona betekent. De Nederlandse trainer hoopt dat het Catalaanse bestuur oog heeft voor de moeilijke omstandigheden.

"Ik had lange tijd een heel goed gevoel. We verdedigen slecht bij die eerste goal, maar daarna heb ik een zeer goed Barcelona gezien tot de 2-0. Wij krijgen vier opgelegde kansen, dat kan een wedstrijd veranderen. Als je ze niet maakt en zij maken er twee, dan loopt het zo af zoals het nu is gebeurd", analyseert Koeman de wedstrijd in Lissabon bij RTL7.

Koeman hoopt dat voorzitter Joan Laporta de rust bewaart. "Het is een harde nederlaag, maar ik weet niet wat dit betekent. Als mensen binnen de club de situatie niet herkennen, zal dat een probleem zijn voor mij", aldus de Nederlander, die strijdbaar blijft. "Ik heb er wel geloof in. Omdat ik zie dat we ook vandaag over een langere periode goed voetbal spelen."

"Op dit moment hebben we niet het geluk en de klasse voorin om het verschil te maken", legt de ex-bondscoach uit. "En als je dan ook nog aanvallers mist, we hebben niet eens een rechtsbuiten. En alle jonkies waarmee we eindigen… ik vind het niet zo vreemd."