Opstellingen: 3 Belgen in de basis bij Wolfsburg, Lukaku keert terug naar Italië

Opstellingen: 3 Belgen in de basis bij Wolfsburg, Lukaku keert terug naar Italië

29-09-2021 20:35

Er verschijnen maar liefst drie Belgen aan de aftrap bij VfL Wolfsburg voor de wedstrijd tegen Sevilla CF. Naast aanvoerder Koen Casteels krijgen ook Dodi Lukebakio en Sebastiaan Bornauw hun kans. Daarnaast is het ook uitkijken wat Romelu Lukaku kan bij zijn terugkeer naar Italië. 

Lukaku start namelijk in de basis bij Chelsea FC voor het treffen met Juventus. Beide ploegen wonnen hun eerste duel in poule H. Lukaku krijgt onder andere de steun van Havertz en Ziyech. 

In de ontmoeting tussen Manchester United en Villarreal is het dan weer uitkijken naar Arnaut Danjuma (ex-Club Brugge) en zijn kans om indruk te maken op het hoogste podium. De vleugelaanvaller zou op de radar staan bij Liverpool en kan tegen aartsrivaal United bewijzen klaar te zijn voor het niveau van The Reds.

Mark van Bommel stuurt ondertussen een Wolfsburg-elftal met maar liefst drie Belgen de wei in tegen Sevilla. Casteels en Bornauw zullen moeten proberen de nul te houden en voor doelpunten wordt er onder andere gekeken naar Lukebakio. 

Tenslotte is er ook bij de wedstrijd tussen Red Bull Salzburg en Lille OSC sprake van Belgische inbreng. Ex-Buffalo Jonathan David is basisspeler in het Franse elftal, dat op de eerste speeldag met 0-0 gelijkspeelde tegen het Wolfsburg. Onze jonge landgenoot Amadou Onana begint op de bank bij Lille.