Depoitre panikeert niet na mindere periode KAA Gent: “Ik ben niet ongerust”

Depoitre panikeert niet na mindere periode KAA Gent: “Ik ben niet ongerust”

29-09-2021 23:40
2

KAA Gent won dan wel met 6-1 van Club Brugge, maar de Buffalo’s misten de competitiestart volledig. Tegenover Sport/Voetbalmagazine geeft Depoitre meer uitleg over de situatie.

KAA Gent verloor al veel punten. “Natuurlijk is hier ook gezonde spanning en stress voelbaar. Toen we aan de competitie begonnen, hoopten we dat het geen herhaling werd van het moeilijke parcours van vorig seizoen, maar er zijn verschillende wedstrijden geweest die niet in ons voordeel uitpakten, ook al waren we zeker niet slechter dan de tegenstander. We verdienden gewoon meer punten, maar het is vaak een kwestie van details.”

Depoitre panikeert echter niet en ziet het nog goed komen met KAA Gent dit seizoen. “We misten onze competitiestart, maar ik ben niet ongerust, ook al zou je, wanneer je alleen naar het klassement kijkt, angstig kunnen worden. We hebben vaak circa 65 procent balbezit en creëren drie keer zoveel kansen als de tegenstander. Er zijn gewoon dagen dat de bal er in vliegt, zoals bij de 6-1 tegen Club Brugge, en soms lukt het niet.”