Mignolet geniet: Dit is een geweldige prestatie voor een Belgische club

Mignolet geniet: "Dit is een geweldige prestatie voor een Belgische club"

29-09-2021 11:05
5

Club Brugge heeft een uitstekende zaak gedaan in de Champions League. Door de winst tegen Leipzig staat Club nu al vier punten voor op de Duitse club. Simon Mignolet deed zijn job tussen de palen en was vol lof over zijn eigen ploeg.

Vooraf werden Club Brugge maar weinig kansen toegedicht in een loodzware CL-groep. Maar kijk, twee speeldagen verder staat de landskampioen mee aan de leiding te pronken. Het laat Manchester City en Leipzig voorlopig achter zich. Mignolet glunderde dan ook na de wedstrijd.

"Vier op zes pakken in deze groep en dan nog is mee aan de leiding staan, dat is ongelofelijk", citeert Het Nieuwsblad de doelman. "Het belangrijkste is natuurlijk dat we hier gewoon drie punten op verplaatsing pakken. Dit is een geweldige prestatie voor een Belgische club."

Volgens Mignolet heeft Club Brugge de overwinning ook niet gestolen. "Ze waren misschien wel beter in de tweede helft maar ik heb uiteindelijk maar twee ballen moeten pakken. In de eerste helft waren wij de betere ploeg en hadden we misschien meer moeten scoren. Dit was een sterke prestatie tegen een sterke tegenstander, nu kunnen we rustig verder bouwen."