Donnarumma over 'fake news': 'Elke keer lachen als ik mijn telefoon open'

Donnarumma over 'fake news': 'Elke keer lachen als ik mijn telefoon open'

29-09-2021 10:50
0

Kersvers Paris Saint-Germain-keeper Gianluigi Donnarumma moest dit seizoen stuivertje wisselen met Keylor Navas, maar speelde dinsdag in de kraker tegen Manchester City weer negentig minuten. In zijn thuisland Italië deden de wildste geruchten de ronde, tot hilariteit van Donnarumma zelf.

De beste speler van het voorbije EK zou uit de ploeg gehouden worden door de Zuid-Amerikaanse PSG-enclave – die naar verluidt liever Navas onder de lat had – en werd zelfs al gelinkt aan een terugkeer naar de Serie A. "Ik zag het op social media voorbij komen. Elke keer als ik mijn telefoon open, moet ik er weer om lachen", aldus Donnarumma dinsdagavond in gesprek met Sky Sport Italia.

De 22-jarige sluitpost doet de berichtgeving dan ook af als 'fake news'. "Laat ze maar praten: ik ben volmaakt gelukkig hier en de club staat achter me." Donnarumma is vooral blij dat hij eindelijk in de Champions League heeft kunnen debuteren, nadat hij zich met AC Milan nooit heeft kunnen kwalificeren voor het miljardenbal. "Ik heb altijd gedroomd van dit soort avonden."

PSG won dinsdag met 2-0 van Manchester City. Lionel Messi maakte zijn eerste in Parijse dienst én bleek niet te beroerd om als muurligger te fungeren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie