Overwintert Club Brugge in Europa? Te gek voor woorden in deze poule

Overwintert Club Brugge in Europa? "Te gek voor woorden in deze poule"

29-09-2021 10:40
17

Club Brugge verbaasde opnieuw in Europa en pakte de volle buit mee uit Leipzig. Ook Marc Degryse was onder de indruk. De analist ziet dat Club op schema ligt om te overwinteren.

Na het gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen PSG ging Club Brugge nu ook winnen op het veld van Leipzig. Een indrukwekkende prestatie. Volgens Degryse misschien wel de indrukwekkendste in de Champions League tot dusver.

"Voor mij is dit de strafste stunt van de laatste jaren", citeert Het Laatste Nieuws de analist. "Dit is nog straffer dan die 2-2 op Real Madrid en de winst in Rusland tegen Zenit. De eerste helft was indrukwekkend, in de tweede helft hebben ze collectief de zege over de streep getrokken. Leipzig is PSG natuurlijk niet, maar het is een uitstekende ploeg en je speelt ook nog eens buitenshuis."

Door de overwinning doet Club ook een goede zaak in het klassement. Het staat nu met vier punten op een tweede plek. Dat is evenveel als leider PSG. "Ze zitten perfect op schema om minstens te overwinteren in Europa. Het is bijna te gek voor woorden dat ze dat in deze poule kunnen zeggen", aldus een verbaasde Degryse.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie