De Ketelaere wil ooit nog tegen idool spelen: Hij is de liefde van mijn leven

De Ketelaere wil ooit nog tegen idool spelen: "Hij is de liefde van mijn leven"

29-09-2021 10:15
13

Charles De Ketelaere heeft zich in de Champions League al met verschillende toppers kunnen meten. Zijn grote idool kwam hij echter nog niet tegen op een voetbalveld. De Ketelaere hoopt ooit nog tegen Cristiano Ronaldo te spelen.

De Ketelaere heeft inmiddels al twaalf wedstrijden in de Champions League achter de kiezen. Daarin kwam hij al verschillende wereldtoppers tegen. Denk maar aan Lionel Messi, Luka Modric en Erling Haaland. Zijn grote idool ontbreekt echter nog als tegenstander.

"Cristiano Ronaldo is eigenlijk al van kinds af in mijn leven", vertelt De Ketelaere aan Het Belang van Limburg. "Mijn tante gaf mij als kind een truitje van Ronaldo en op tv zag hij er altijd indrukwekkend uit. Het zelfvertrouwen dat hij uitstraalde, dat trok me aan. Toen hij naar Real Madrid trok werd ik echt een grote fan. Van zowel club als speler trouwens."

Een rechtstreekse ontmoeting met Ronaldo zat er vooralsnog niet in. "Als ik iemand moet kiezen waar ik nog tegen zou mogen spelen dat is het Ronaldo. Hij is de liefde van mijn leven", lacht De Ketelaere. "De kans zit er denk ik ook nog wel in. Ik denk dat hij nog wel even doorgaat, hij ziet er nog jong uit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie