Fabrizio Romano bespreekt Koeman en Ten Hag: 'No way dat hij Ajax verlaat'

Fabrizio Romano bespreekt Koeman en Ten Hag: 'No way dat hij Ajax verlaat'

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 21:40di 28-09-2021 om 21:40

Transferspecialist Fabrizio Romano heeft de toekomst van twee Nederlandse trainers besproken. Ronald Koeman (FC Barcelona) staat stevig onder druk, Erik ten Hag (Ajax) blijft naar alle waarschijnlijkheid zitten waar hij zit.

Koeman verschijnt dagelijks in de Spaanse headlines: de ex-bondscoach zit al wekenlang op de wip in Camp Nou en Barcelona zoekt al naar potentiële opvolgers, hoewel het daar eigenlijk de financiële middelen niet voor heeft. Romano denkt dat de komende wedstrijden tegen Benfica en Atlético Madrid cruciaal kunnen worden. "Of het nu rustiger is geworden? Nee, Barcelona praat nog steeds met mensen uit de omgeving van trainers", vertelt de journalist in zijn Here We Go-podcast.

Ten Hag wordt in het geruchtencircuit aan Barcelona gelinkt, maar Romano denkt niet dat het zover zal komen. "Hele goede trainer, maar no way dat hij Ajax midden in het seizoen zal verlaten. Dat is niet zijn stijl en hij heeft ook een hele goede relatie met Marc Overmars", aldus de transferspecialist, die in herinnering roept dat Ten Hag afgelopen zomer nee zei tegen Tottenham Hotspur. "Hij tekende bij en beloofde Overmars dat hij niet zou vertrekken, dus voor Barcelona valt er niets te halen."

Een trainerswissel in Camp Nou sluit Romano dus niet uit. "Áls Ronald Koeman vertrekt – wat zeker nog geen uitgemaakte zaak is – dan zijn er twee namen: Xavi Hernández en Roberto Martínez", haakt hij in op het nieuws dat in Spanje al rondging. "Maar beiden wachten nog op officieel contact met Barcelona."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws