Veel Rode Duivels in actie in de CL, o.a. Saelemaekers versus Carrasco

Veel Rode Duivels in actie in de CL, o.a. Saelemaekers versus Carrasco

28-09-2021 20:02 Laatste update: 20:19

Na Ajax-Besiktas en Shakhtar Donetsk-Internazionale begint het 'late night'-programma van de Champions League dinsdag. Zo gaat om 21 uur onder andere het duel tussen RB Leipzig en Club Brugge van start. Daarnaast komen er nog heel wat Belgen in actie. 

Nog in de groep van Club Brugge speelt PSG tegen Manchester City. Bij de Citizens is er een basisplaats weggelegd voor Kevin De Bruyne. Bij PSG staat Lionel Messi aan de aftrap. De meest besproken voetballer van de afgelopen jaren worstelde met zijn fitheid en was zaterdag niet van de partij tegen Montpellier, maar vormt nu een voorhoede met Kylian Mbappé en Neymar.

In de poule C komen ook nog Belgen in actie. Michy Batshuayi begon in de basis in het duel tussen Ajax en Besiktas. Daarnaast neemt Borussia Dortmund, mét Thomas Meunier, Thorgan Hazard en Axel Witsel in de basis, het thuis op tegen Sporting Portugal. 

In groep B kijken nog twee Rode Duivels elkaar in de ogen. In het duel tussen AC Milan en Atlético Madrid starten zowel Alexis Saelemaekers en Yannick Carrasco in de basis. Bij Real Madrid zijn er dan weer basisplaatsen weggelegd voor Eden Hazard en Thibaut Courtois. Ze nemen het op tegen Sheriff. Lawrence Visser is de scheidsrechter van dienst.