U19 van Club Brugge geeft het goede voorbeeld en maakt RB Leipzig af

28-09-2021 15:55 Laatste update: 16:43
14

De beloften van Club Brugge hebben het goede voorbeeld gegeven voor het grote werk vanavond. In de Youth League won Club NXT met 1-4 op het veld van RB Leipzig.

De U19 kwam op achterstand na een doelpunt van Friedrich. Nog voor rust zorgde Audoor voor de gelijkmaker. In de tweede helft was het Sandra die na een uur spelen de 1-2 op het bord kon zetten. Tien minuten voor tijd maakte Sandra zijn tweede en Talibi maakt er vlak voor tijd nog 1-4 van.

Vorige match werd er overigens 2-2 gelijkgespeeld tegen PSG en de talenten van Club Brugge hebben zo het goede voorbeeld gegeven voor het Champions League-duel van vanavond. Blauw-Zwart neemt het op tegen RB Leipzig. Ook A-kern speelde vorige speeldag gelijk tegen PSG (1-1).