Koeman duidelijk: Onmogelijk, deze wedstrijd kan niet beslissend zijn

Koeman duidelijk: "Onmogelijk, deze wedstrijd kan niet beslissend zijn"

28-09-2021 13:41
0

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman kan nog niet zeggen hoeveel speeltijd Ansu Fati krijgt in het Champions League-duel met Benfica. De achttienjarige aanvaller was maandag 'erg moe' volgens Koeman.

Zondag maakte Fati tegen Levante zijn rentree na een klein jaar aan blessureleed. De Spaans international scoorde meteen. Koeman wil nog geen duidelijkheid geven over de rol van Fati tegen Benfica. "Hij was gisteren (maandag, red,) erg moe", laat de Nederlandse oefenmeester optekenen door Mundo Deportivo. "Dat komt door de impact van zijn rentree na een lange afwezigheid, maar ook door zijn doelpunt en zijn familie in het stadion."

"Vandaag (dinsdag, red.) trainde hij goed", gaat Koeman verder over Fati. "Hoeveel speeltijd Ansu krijgt, hangt af zijn gesteldheid. We zullen zien hoeveel minuten hij gaat maken."

Na de nederlaag op de eerste Champions League-speeldag tegen Bayern München is een overwinning wenselijk voor Barcelona. Koeman wil het duel echter niet bestempelen als cruciaal. "Onmogelijk", stelt de geboren Zaandammer. "Het is de tweede groepswedstrijd van de zes, die kan niet beslissend zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie