Moeten even gemotiveerd zijn tegen Seraing als tegen Anderlecht

"Moeten even gemotiveerd zijn tegen Seraing als tegen Anderlecht"

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 13:30di 28-09-2021 om 13:30

KV Kortrijk is goed aan het seizoen gestart. Na negen speeldagen staat het zevende, al zindert het puntenverlies tegen Zulte Waregem wel na. Gilles Dewaele hoopt dat zijn team wat constanter kan worden. 

Een 14 op 27 is lang niet slecht voor KV Kortrijk. "We staan op de plaats die we verdienen", aldus Dewaele bij Het Nieuwsblad"Tegen Gent kwamen we een paar keer goed weg. Tegen Zulte Waregem verliezen we twee verdiende punten. De balans is dus in evenwicht."

Opvallend: net als vorig seizoen pakt KV Kortrijk veel punten tegen toppers. Het won al van KAA Gent en Antwerp. "We moeten constanter zijn in onze prestaties en er élke match het maximale uithalen", gaat Dewaele verder. "We moeten even gemotiveerd zijn tegen Seraing als tegen Anderlecht. Dat is zeker het geval dit jaar. Dat we blijven knokken en werken, werpt zijn vruchten af."

Komende zaterdag wacht opnieuw een mooie uitdaging voor KV Kortrijk, want dan speelt het in eigen huis tegen Sporting Charleroi. Charleroi heeft 13 op 27, amper één puntje minder dus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws