Het is heel knap dat KRC Genk hem heeft kunnen houden

"Het is heel knap dat KRC Genk hem heeft kunnen houden"

28-09-2021 13:00
1

Paul Onuachu is helemaal terug bij KRC Genk. Met drie goals bezegelde hij zondag het lot van Seraing. Arnar Vidarsson vindt het onwaarschijnlijk dat Onuachu aan boord is gebleven. 

Vidarsson zag Onuachu bij KRC Genk de 'lelijkste hatrick aller tijden' maken. "Ik bedoel dat eigenlijk heel positief, want je moet dat ook kunnen afdwingen en dat doet hij ook", aldus de IJslander bij Sporza.

"Ik vind het ook heel knap dat hij bij Genk gebleven is en dat Genk hem heeft kunnen houden. Ik ben een enorme fan van hem. Het is een echte goalgetter, alleen zijn eerste controles zouden soms nog wat beter mogen."

Ondanks dat succes blijven de concrete aanbiedingen uit. Filip Joos snapt daar niets van. "Blijkbaar had er niemand echt voldoende interesse in hem. Dat begrijp ik niet. Voor een ploeg als pakweg Brighton of Crystal Palace kan hij van goudwaarde zijn."

Vorig seizoen werd Onuachu nog topschutter met 34 doelpunten in de Jupiler Pro League. Nu zit hij ook weer aan negen goals, maar Michael Frey (Antwerp) heeft er wel elf.