Kvilitaia over avontuur bij KAA Gent: Een donkere periode voor mij

Kvilitaia over avontuur bij KAA Gent: "Een donkere periode voor mij"

28-09-2021 11:30
3

KAA Gent speelt donderdag tegen Anorthosis Famagusta uit Cyprus. Giorgi Kvilitaia scoorde daar vorig seizoen nog veertien goals, maar speelt nu bij APOEL. In de Ghelamco Arena lukte het helemaal niet voor de Georgiër. 

Kvilitaia mocht wel 46 keer meedoen bij KAA Gent, maar scoorde slechts zeven doelpunten. Niet bepaald statistieken om over naar huis te schrijven dus.

"Het was in geen geval een succesvolle tijd", bevestigt Kvilitaia bij Het Nieuwsblad"Het is ook door die enkelblessure een donkere periode voor me geweest in Gent, dat geef ik grif toe. Ik volg de club ook niet meer op de voet. Nee, ik hoorde ook niemand meer van het Gentse bestuur, zoals meneer Louwagie. Maar goed, daar heb ik ook geen behoefte meer aan, no problem …"

Kvilitaia blijft wel grote fan van zijn naam- en landgenoot Giorgi Chakvetadze. "Chak lijkt eindelijk weer op zijn normale niveau te kunnen voetballen. Hij is eindelijk weer fit en ik ben zo blij voor hem. Chakvetadze is donderdag wellicht de gevaarlijkste Gentse pion en Famagusta zal echt moeten opletten", besluit de aanvaller.