Heb getoond dat ik geen paniektransfer ben van Club Brugge

"Heb getoond dat ik geen paniektransfer ben van Club Brugge"

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 12:00di 28-09-2021 om 12:00

Club Brugge haalde in de laatste dagen voor de transfermercato nog Jack Hendry binnen. Volgens kwatongen was hij een paniektransfer, maar Hendry kan meteen overtuigen bij Club. 

Hendry zat meteen in het juiste ritme bij Club. "Bij Oostende was ik het seizoen goed gestart, bij Club zat ik er vervolgens meteen goed in. Dat seizoen in België én mijn ervaring bij Celtic zorgden ervoor dat de keuze voor Club een 'no-brainer' was. Er was interesse vanuit de Premier League en van een aantal Europese clubs, maar ik kan me geen betere plek inbeelden dan deze hier", aldus Hendry bij Het Laatste Nieuws

Zelfs zijn ex-coach Alexander Blessin noemde hem een paniektransfer, maar dat stoort Hendry helemaal niet. "Ik denk dat hij heel ontgoocheld was mij te verliezen. 't Zal een emotionele reactie geweest zijn. Ik was bovendien zijn kapitein. Als je me de voorbije weken zag spelen, denk ik niet dat dit een paniektransfer was van Club."

Dinsdagavond wacht opnieuw een belangrijk examen voor Hendry, want dan speelt hij in de Champions League tegen RB Leipzig. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws