Hoe ze bij Antwerp met hem omgingen, vond ik eigenaardig

"Hoe ze bij Antwerp met hem omgingen, vond ik eigenaardig"

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 11:00di 28-09-2021 om 11:00

Jean Butez is aan een sterk seizoen bezig bij Antwerp. Eric Deleu, zijn ex-keeperstrainer, ziet het graag gebeuren. Hij had Butez drie jaar onder zijn hoede bij Moeskroen.

Deleu is zeker niet verbaasd over het succes van Butez. "Omdat Jean gewoon een complete keeper is", vertelt hij bij Gazet Van Antwerpen. "Hoe ze bij Antwerp vorig seizoen met hem omgingen, vond ik eigenaardig. Het was voor iedereen duidelijk dat er bepaalde zaken meespeelden toen Beiranvand zijn kans kreeg. Ik heb Jean toen gezegd om kalm te blijven, dat zijn talent sowieso komt bovendrijven."

Deleu vertelde eerder al dat Butez meekan bij een buitenlandse topclub. "Daar blijf ik bij. Sowieso hoort hij nu al bij de beste drie keepers in België, ik durf hem zelfs al naast een topper als Mignolet te zetten. En hij kan alleen nog maar groeien. Het enige wat bij Jean nog een beetje ontbreekt, zijn matchen op een hoger niveau. Dus als hij nu ook in Europa blijft bevestigen, is hij volgend jaar klaar voor een stap hogerop", besluit hij.

Butez kan zich donderdag nog een keer bewijzen. Antwerp speelt dan in de Europa League tegen Eintracht Frankfurt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws