Weinig schitterende Belgen, Courtois en Foket houden eer hoog

28-09-2021 10:30 Laatste update: 17:00

Afgelopen weekend speelden weer heel wat Belgen in de buitenlandse competities. VoetbalPrimeur.be geeft u de hoogtepunten van de meest onderbelichte prestaties.

Thomas Foket - Stade de Reims
Foket scoorde in een 3-1-overwinning tegen FC Nantes. In minuut 50 tikte de rechtsachter de bal tegen de netten. Ook stond landgenoot Wout Faes aan de aftrap. Hij speelde evenals Foket een goede wedstrijd.

Thibaut Courtois - Real Madrid
Courtois keepte een uitstekende wedstrijd. Hij behoedde Real van de nederlaag in een wedstrijd tegen Villarreal. Het bleef steken op een brilscore, maar Courtois gaf zijn visitekaartje wederom af. Hazard kreeg overigens een twintigtal minuten.

Verder sprongen er geen Belgische prestaties bovenuit. Graag geven we nog mee dat de in België geboren spits Cyriel Dessers opnieuw scoorde voor Feyenoord. De Bruyne ging bij Lukaku winnen met 0-1, en de Leicester - en Dortmundbelgen blijven op de sukkel. Leicester staat 13de, Dortmund staat al op vier punten van Bayern na een verlies tegen M’Gladbach.