Vandenbempt sneert: Stond de TV bij de VAR in Tubeke ook op de koers?

Vandenbempt sneert: "Stond de TV bij de VAR in Tubeke ook op de koers?"

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 15:45ma 27-09-2021 om 15:45

Laatste update: maandag 27 september 2021 om 16:29ma 27-09-2021 om 16:29

Bijna elke speeldag wordt er fel gediscussieerd over de beslissingen van de scheidsrechters in de Jupiler Pro League. Ook Peter Vandenbempt doet zijn boekje open over de discutabele fases.

Vandenbempt sneert naar de VAR. “Maar ook dit weekend waren er toch momenten en fases waarbij ik onze arbitrage niet kan volgen. Ik vraag me af of de televisie bij de VAR in Tubeke ook op de koers stond of nadien op Vive le Vélo? Ik snap het niet", citeert Sporza.

Er waren verschillende discutabele fases. “Seraing gisteren in Genk, Kortrijk zaterdag tegen Zulte Waregem: duidelijk verkeerd gegeven strafschoppen tegen en toch reageert de VAR niet. Ik weet wel dat de lat hoog ligt en dat je niet bij elke fase hoeft tussen te komen. Maar dit was zo duidelijk, dat is vreemd voor mij.”

Vandenbempt spreekt ook harde taal over het reglement in de Jupiler Pro League. “We blijven ook maar worstelen met buitenspel, dat is een wekelijks terugkerend fenomeen. Dat is voor alle duidelijkheid niet de fout van de scheidsrechter, wel van het volstrekt idiote reglement.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Vandenbempt hier gelijk?

Ja
91%
Nee
9%
(222 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws