Solskjaer niet blij met Aston Villa-spelers: 'Is duidelijk dat het gewerkt heeft'

Solskjaer niet blij met Aston Villa-spelers: 'Is duidelijk dat het gewerkt heeft'

26-09-2021 15:42
3

Manchester United leed zaterdag een pijnlijke 0-1 nederlaag tegen Aston Villa. Bruno Fernandes kreeg vlak voor tijd de kans om de 1-1 te maken, maar de Portugees schoot zijn penalty hoog over het doel. Manager Ole Gunnar Solskjaer steunt zijn middenvelder en vindt het gedrag van de Villa-spelers niet netjes.

"Dit gaat de headline worden, of niet", zo begint Solskjaer als een boer met kiespijn na de nederlaag van zijn ploeg. "Iedereen weet dat Fernandes geweldig is en Cristiano Ronaldo is waarschijnlijk de speler die de meeste strafschoppen ooit benut heeft. We hebben geweldige spelers die een strafschop kunnen nemen, maar vandaag (zaterdag, red.) misten we de kans om een punt te pakken."

Dat zijn ploeg verloren heeft, steekt bij Solskjaer. De United-manager hekelt het gedrag van de Aston Villa-spelers voor de penalty van Fernandes. "Wat ik vervelend vond is hoe ze (de Aston Villa-spelers, red.) om de scheidsrechter gingen staan en probeerden om Fernandes uit zijn concentratie te halen. Het is duidelijk dat het gewerkt heeft voor ze, maar dat is niet leuk om te zien. Uiteindelijk kregen ze wat ze wilden."

Aston Villa won de wedstrijd op Old Trafford door een knap kopdoelpunt van Kortney Hause twee minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd.