Debuut Torrente valt in het water, negenkoppig Beerschot verliest van Eupen

25-09-2021 17:59 Laatste update: 18:06
9

Javier Torrente zal zijn debuut bij Beerschot niet snel vergeten. De Argentijnse trainer zag toe hoe zijn ploeg nog voor de rust met negen man kwam staan en hoe KAS Eupen uiteindelijk het met 0-3 haalde op het Kiel.

Beerschot – Eupen was eigenlijk al voor de rust gespeeld. Het scorebord gaf na 45 minuten amper 0-1 aan na een doelpunt van Beck, maar bij de thuisploeg kregen voor de pauze ook al twee spelers rood. Van den Bergh mocht inpakken na vijf minuten toen hij als laatste man een doorgebroken speler neerhaalde. Terwijl De Smet mocht inpakken na een sliding langs achteren.

Eupen had het in de tweede helft eenvoudig. Iets na het uur besliste Kayembe de wedstrijd. Prevljak zette vlak voor het eindsignaal de eindstand op het bord. Door de zege springt Eupen voorlopig over KRC Genk naar de vijfde plaats. Beerschot blijft laatste. Na negen wedstrijden tellen de Ratten amper één punt.