Maldini junior scoort voor de ogen van papa, Saelemaekers later met assist

25-09-2021 16:26 Laatste update: 18:30

Het in matige vorm verkerende Atlético Madrid heeft de zorgen op bezoek bij Deportivo Alavés niet kunnen verlichten. De formatie van trainer Diego Simeone ging met 1-0 onderuit. Yannick Carrasco ging na een uur spelen naar de kant.

Deportivo Alavés - Atlético Madrid 1-0
Het fatale doelpunt viel al na vier minuten. Victor Laguardia kopte raak en die tegenslag kwamen Los Rojiblancos niet meer te boven. Atlético speelde ook lang niet genoeg kansen bij elkaar om recht te hebben op de gelijkmaker en het duo Luis Suárez-Antoine Griezmann kwam amper in het spel voor. De grootste kansen waren zelfs voor Alavés.

Atlético is en blijft de nummer twee van La Liga en heeft twee punten achterstand op aartsrivaal en stadgenoot Real Madrid. Die ploeg komt dit weekend nog in actie en kan dus de marge vergroten tot vijf punten.

Spezia - AC Milan
Daniel Maldini opende de score. Dat deed hij voor de ogen van zijn vader Paolo Maldini. De clublegende zag zijn zoon scoren bij zijn basisdebuut. Milan kreeg de overwinning echter niet cadeau van Spezia, dat in de tachtigste minuut op gelijke hoogte kwam door een doelpunt van Daniele Verde. Brahim Díaz ontpopte zich vlak voor tijd tot de matchwinner door de beslissende 1-2 te maken. De assist kwam van Alexis Saelemaekers.