Nieuwkomer traint apart bij Sampdoria: 'Heb gehoord dat zijn bereidheid groot is'

Nieuwkomer traint apart bij Sampdoria: 'Heb gehoord dat zijn bereidheid groot is'

25-09-2021 20:29
0

Het debuut van Mohamed Ihattaren bij Sampdoria lijkt nog even op zich te laten wachten. De middenvelder, die vorige maand door PSV verkocht werd aan Juventus, moet op huurbasis minuten gaan maken in de Serie A.

"Ik denk dat hij eind deze maand weer volle bak mee kan trainen met de groep", zo begint La Gazzetta dello Sport-journalist Filippo Grimaldi in gesprek met de NOS. "En van daaruit kan hij vervolgens toewerken naar zijn debuut."

Ihattaren traint op het moment individueel in een poging om zijn conditie weer op peil te brengen. Volgens de technische staf is hij nog niet fit genoeg om met de ploeg mee te doen. "Ik heb hem nog niet zien spelen, maar van zijn teamgenoten heb ik gehoord dat zijn bereidheid op de training groot is", zo vervolgt Grimaldi. "Ik denk ook dat hij een hele goede heeft aan de ervaren aanvallers Fabio Quagliarella (38, red.) en Francesco Caputo (34, red.). Zij hebben de menselijke kwaliteiten om hem samen met de trainer te laten groeien."

Ihattaren werd door de Italiaanse krant Tuttosport opgenomen op de shortlist voor de verkiezing van Golden Boy. Grimaldi begrijpt wel waarom. "Het talent van Ihattaren is bekend. Het is nu zaak dat hij zijn kansen grijpt bij Sampdoria, zodat hij zich vervolgens ook bij Juventus kan bewijzen", zo sluit hij af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie