Boskamp duidelijk over Anderlecht: “Bekijk de selectie van Kompany eens”

Boskamp duidelijk over Anderlecht: “Bekijk de selectie van Kompany eens”

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 16:46za 25-09-2021 om 16:46

RSC Anderlecht kan na een vier op zes weer naar boven kijken. Johan Boskamp velt zijn oordeel over Vincent Kompany en consorten.

Volgens Boskamp is top drie een must. “Die ploeg moet gewoon in de top drie eindigen. Bekijk die selectie eens. Dat is geen kattenpis. Ik merk ook dat Kompany een bocht van 180 graden heeft gemaakt. Tot voor kort had hij het altijd over het voetbal. Na Standard verklaarde hij doodleuk dat winnen het belangrijkste was.”

“En dat is natuurlijk ook zo”, gaat Boskamp verder/ “Daar draait het om. Winnen. Bouwen met jonge gasten, praat voor de vaak is het. Zowel tegen Standard als tegen Gent stonden er maar twee jongens uit de eigen jeugd op het veld: Verschaeren en Ait El Hadj. Voor de rest zijn het bijna allemaal huurspelers. Jammer voor een instituut als Anderlecht.”

Boskamp is echter niet te spreken over het proces. “Neem nu zo'n Zirkzee. Die leiden ze op voor Bayern. De doorstroming van jeugd is bij Genk en Club momenteel beter. Zwijg me dus over het proces. Ja, er komt er eentje. Maar daar weet ik het fijne niet van. Heeft Coucke onlangs niet hetzelfde gelapt bij de verkoop van een firma?”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws