Zulte Waregem panikeert niet: “Daarom blijven we aan elkaar vasthouden”

Zulte Waregem panikeert niet: “Daarom blijven we aan elkaar vasthouden”

25-09-2021 12:26

Zulte Waregem kampt met een nul op zes en staat onderaan het klassement in de Jupiler Pro League. Zinho Gano neemt het vanavond op tegen ex-club KV Kortrijk in de derby.

Ondanks de mindere resultaten panikeert Zulte Waregem niet. De sfeer zit nog steeds goed bij Essevee. “Die zit op zich nog zeer goed. Je ziet dat deze groep stevig aan elkaar hangt. Geen overbodige luxe in een situatie waarin de punten de laatste weken wat uitblijven. Bij andere clubs zou er daardoor misschien wat meer stress zijn, maar wij blijven vasthouden aan elkaar omdat we weten wat we in onze mars hebben.”

Volgens Gano heeft Zulte al sterke wedstrijden gespeeld en zat het soms niet mee. “De uitschuivers tegen Cercle en Club Brugge buiten beschouwing gelaten, hebben we al degelijke matchen gespeeld. Daar trekken we ons aan op. De situatie is volgens mij ook niet zo slecht als ze er in het klassement uitziet. Het is nu gewoon zaak om onszelf eens te belonen voor het harde werk en punten te pakken”, citeert Het Nieuwsblad.